2011. november 19., szombat

Táplálékiegészítők, amik nekem bejöttek

Vannak plusz dolgok, amiket ha megengedhetsz magadnak, akkor érdemes beruházni rá. Nem létfontosságú, tehát ha nem telik rá, akkor se ess kétségbe. Az alábbi kiegészítőkhöz volt szerencsém, amik eddig mind egytől-egyig bejöttek, és valószínűleg nagyban hozzájárultak az eddigi sikereimhez.

Még ha reklámnak is minősül, nem bánom, de előre leszögezem, hogy én csak a Biotech USA, illetve a Brutal Nutrition termékeit vásárolom!

Szálkásítás zsírégető nélkül olyan, mintha súlyzó nélkül edzenénk. A Blade a Brutal kőkemény zsírégető készítménye. Termogenikus hatóanyagai segítenek anyagcseréd felgyorsításába, és minden edzés jóval hatékonyabban fogja a zsírod leszabdalni, mint előtte. A Blade a zsírégetők új generációjának táborát erősíti, és tartalmaz minden olyan technológiát, ami elvárható napjaink legkeményebb zsírégetőitől. Szó szerint eszméletlenül felgyorsult az anyagcserém, mióta szedem. Vízhajtó hatása is van. Én napi 3-at szedek, legyen az edzés nap, vagy pihenő nap. Reggeli bevétel ajánlott, mert a magas koffein tartalom miatt alvás zavarokat okozhat. Teljesítményem is javult, mióta szedem!



Egyedi formula a csontok egészségéért. Gyors felszívódás, kiegyensúlyozott étrend-kiegészítő.


100 000 mg-os L-Carnitin, folyadék. Zsírégető aminosav. Egyes kutatások szerint 30 %-al növeli a teljesítményt, és megsokszorozza a diéta és edzés hatását. A zsírlebontást gyorsítja edzés közben. A zsír könnyebben bomlik és az edzésmunka hatékonyabb. Edzés napokon reggel 10 ml-t iszok 2-3 dl vízzel elkeverve, szabad napokon 5 ml-t.



A csontszerkezet fejlődéséhez kifejezetten hasznos. Fiatal, fejlődésben lévő szervezet számára legalább annyira fontos, mint testük épségét féltőknek. Fogyaszd, hogy csontozatod ellenálló legyen.


A halolaj tápanyagai az ízületi működés támogatása mellett olyan értékes Omega-3 zsírsavakat is tartalmaz, mint a DHA és az EPA, melyek a szív- és érrendszer működését segítik elő. Minden kapszula 1000 mg halolajat tartalmaz. EPA elősegíti a vérkeringést, DHA elősegíti az egészséges szívműködést, javítja a látást és támogatja az agysejteket. Az Omega-3 zsírsavak táplálék-kiegészítőként történő bevitele csökkentheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát.


Miért kell neked is?

- segít az érelmeszesedés és a szívroham ellen
- az idegrendszer normális működéséhez elengedhetetlen
- megelőzi a hiánybetegségeket
- segít harcolni a szabadgyökök ellen
- erősíti az immunrendszer megfelelő működését
- a fogak, a fogíny és a csontok egészségéhez nélkülözhetetlen
- Segíti a sejtek anyagcseréjét
- allergiaellenes hatású
- lerövidíti a betegségek időtartamát
- műtét után erős roboráló szer, gyorsabb felépülést biztosít
- segíti a vas felszívódását
- erősíti az izomszöveteket
- vitalitást biztosít
- segít a rák megelőzésében
- Segíti a bőr kollagéntermelését
- egészségesebbé tesz
- megelőzi a betegségeket
- Terhesség és szoptatás időszakában jótékony hatású
- dohányzók számára kifejezetten ajánlott az egészség megőrzése érdekében 

Kifejezetten fontos antioxidáns hatása, amely a nem kívánatos méreganyagok semlegesítésére szolgál a szervezetben. A szervezetet oxigénnel látja el, így a sportolók állóképességét fokozza, ami a fáradságérzet ellensége. Az összes fiatalító, öregedést gátló krém egyik alapanyagául szolgál, mert megőrzi a fiatalságot, és késlelteti az öregedést.


Nem tudom elégszer hangsúlyozni, mennyire beváltak nekem ezek a termékek. Mielőtt elkezdtem ezeket szedni, rengeteg  problémám volt az egészségemmel. Állandó jelleggel mandula gyulladásom volt, torok problémák, magas vagy épp túl alacsony vérnyomás, ragozhatnám. 4 hónap alatt, egyszer sem (!) éreztem magam fáradtnak, levertnek, kedvtelennek, és egyszer sem volt semmilyen egészségügyi problémám. A vérnyomásom beállt a normálisra. Ajánlom mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

About