2013. március 26., kedd

Feel this moment, it's just paradise

Sziasztok kedvesek!
Az a buli, hogy kitanáltam mi legyen ezzel a kajálás storyval, legalábbis 3-6 hónapra biztosan. :D (kacsintáááás). Van ez a candida-diéta, vagy mi a lófütty. Mikor legutóbb megcsináltam, 14 kg-t ledobtam, de nem is ez az érdekes, hanem hogy tök érdekes dolgok történtek a szervezetemmel, meg úgy en block a testemmel. Szal 5 nap van a kezdésig (asszem), addig nyugodtan kövezzetek meg, ha faszságnak tartjátok. Ez a story kaja téren.

A másik az edzés. Találtam egy über fasza edzőtermet, ahol street workout edzéseket tartanak kezdőtől egészen a profi szintig.
Here van: Thor Gym
A teremmel abból a szempontból némileg elfogultabb vagyok, hogy ismerős is melózik ott, Bárdosi Sanyi személyében, akivel ezer éve nem találkoztam, de hatalmasakat partyztunk együtt anno, és jó volna újra látni a búráját. Egyébként neki vajmi kevés köze van a street workout edzésekhez, ő sokkal kötöttebb, tömörebb alkat, valszeg ez az oka annak, hogy MMA edzéseket tart. A street workout edzésekről a leírásokat itt találjátok:
Thor beavatás (kezdő)
Athletic body (haladó)
Mint azt olvashatjátok, az edzések alapvető célja, legalábbis kezdő szinten a valódi erő, az állóképesség, és a kondíció megteremtése. Teszik mindezt az alapvető gyakorlatokon keresztül: Push (nyomás/tolás), carry (cipelés), hinge (törzsemelés), squat (guggolás), pull (húzás). Ezek a gyakorlatok jórészt már ismerősek számotokra (remélem), hiszen ezek az alapjai tulajdonképpen a fegyencedzésnek is. A havi beugró ha minden igaz 12.900. Azaz ez az Open Gym bérlet, amivel ingyenes a street edzések látogatása. Az órákat pedig, amiből heti kettő van, Tanos Bálint tartja. Megérdeklődtem már, hogy májustól becsatlakozhatok-e. Ennek elsősorban anyagi okai vannak, de tervezem azt is, hogy addigra kicsit összekotrom magam, hogy ne érhessenek meglepetések (bár Alex esküszik rá, hogy így is fognak) :D
Valami egyébként nem okés a napokban a térdemmel, a tököm tudja mi baja van megint, mert úgy csinál, mintha egy félmaratonon lennék túl, pedig nem. Nagyon nem. Hihi. Ráállok ismét a porcképzőzésre, meg összehaverkodom ÚJRA Ben Gay-el. Ez mondjuk finoman szólva is csak tűzoltás, ennél hosszabb távú megoldás kellene. Ha van ötlet, jelentkezzetek, de azért a padból nem kell kiesni.
Off: válaszolva a rengeteg privát, vagy kevésbé privát üzeneteitekre, mert marha kíváncsiak vagytok ám (hihi) :D, álljék itt a magyarázat a pálfordulásra. Sokan írtatok, hogy megváltozott a stílusom, megint úgy írok, mint valaha, megint röppenek a humorok, ésatöbbi, ésatöbbi. A magyarázat baromi egyszerű, IGEN, szerelem van a dologban. Sokan nem lepődtök meg, mert voltak, akiket tájékoztattam privát csatornán keresztül a kérdés feltevése után azonnal (vagy kevésbé azonnal, hihi) :D Az egyéb érdeklődöknek viszont akkor itt a magyarázat. És ezennel bemutatom őt:
Illetve minket. Részletkérdés. :D
Off vége. :D Hihi (-> bazzeg, hihetetlen, mennyit vigyorgok mostanában....rendkívül idiótán egyébként) :D
Muzsika tőlem nektek:
"And now it's clear as this promise, that we're making two reflections into one...Cause it's like you're my mirror ♥"
 

8 megjegyzés:

  1. De tudtam! :D
    Szépek vagytok Xéni kedves, remélem nagyon boldogok lesztek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük drága Peti :) Elhappoltak előled, micsoda mocsokság :D

      Törlés
  2. Háh! Én megmondtam! Tehetséges vagyok bleeee :D
    Megszépültél Xéni, ne engededd el a srácot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Te aztán jól megaszondtad. :D
      Köszönöm a bókot, vmiért mostanság mindenki ezzel üldöz. :)
      Nem engedem :) Forever an ever and after :)

      Törlés
  3. Ez a lényeg, nem a diéta :) Én is kívánom, hogy legyetek boldogok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Pretty :) Igen, azt hiszem ez a legjobb adalék az egészhez :) Azok vagyunk, és remélem azok is leszünk még nagyon-nagyon hosszú ideig. :) Teszünk róla :)
      (Megint mennyi vigyor, mamám...) :D

      Törlés
  4. Szia!

    A Thorban tényleg lesz street workout edzés (Hordós Márkkal), de a Thor beavatás és az Athletic body nem kimondottan street workout. A Bálint edzésein is sok a saját súlyos gyakorlat, de ott használnak például kettlebelleket is. Mindkettő tök jó, érdemes őket kipróbálni.

    Üdv: Flóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az infot, felkeresem majd őket mindenképp, mert látom, hogy most gyülekezünk street edzésekre, úgyhogy beneveznék rá szívesen :)

      Törlés

About