2013. április 2., kedd

Inception

Ez hát a kezdet...
Mármint...Sok minden kezdődik ma, és még hasonlóan sok dolog a napokban.A mai napon kezdetét veszi a Prom challenge keretében az életmódváltás, mind diéta, mind edzés terén. A mai napon ismét munkába állhatok, ami feldob. A mai napon elkezdünk dolgozni SoulMate-el egy közös, hosszútávú célon, ami igényli, hogy mindennap küzdjünk érte, és sose felejtsük el, hogy merre tartunk.

Tulajdonképpen felszabadít a tudat, mindez a tudat. A céltudatosság, az akarat, hogy elérj valamit. Biztos ismeritek a felemelő érzést, mikor hirtelen minden világossá válik, és letisztul a kép. Pontosan ezt érzem most. Letisztult minden. Hogy hova tartok, merre tartok, kivel tartok, és legfőképp a miért.
Ahhoz, hogy felépíts valamit, sokszor mindent fel kell égetned magad mögött. Felborítani mindent, ami körbevett, és új tervet készíteni, ami alapján majd újra építhetsz mindent, de tényleg mindent.
Rombolni fáj, de ha túl vagy rajta, egész másképp hat minden. Ez történt velem is. Felrúgtam mindent, és most, hogy ezen túl vagyok, itt az ideje építkezni.
Ezúttal nem teszek fogadalmakat, és nem ígérek nektek semmit. Csendben haladok az utamon, persze ennek minden állomását megosztom veletek, de ez most egészen más. Több minden eddiginél, és fontosabb minden eddiginél. Ez már nem csak a Prom Challenge, ez már az élet. Bizonyítani kell, és elsősorban nem felétek, hanem saját magamnak. És itt lép képbe ismét a hit. A hit, hogy képes legyek ismét végigcsinálni valamit, hogy sose felejtsem el a végső célba vetett bizalmam.
Tehát adott egy cél 2013. novemberére. Ez az első pontja az állomásnak. Konkrét megfogalmazás nincs, csak pár dolog. Egy szoknya...Egy combfix...Egy tűsarkú...És rengeteg szempár. Furcsának tűnhet első állomásnak mindez. De ha olyan valamit akarsz elérni, amit eddig sosem tudtál, akkor olyan dolgokat kell megtenned, amit eddig sosem tettél...Mindent a maga idejében elmagyarázok természetesen.
Így most ezzel a bejegyzéssel lényegében meg is nyitom a kihívást. Ezzel együtt pedig a jövőt.
Üdv a világomban.


P.S.
"Nincs csodálatosabb dolog annál, ha az ember szeret valakit, és viszontszeretik. De talán mégis van: ha az ember megtalálja a lélektársát. A lélektárs az a valaki, aki olyan, mint te. Ő az, aki megért, aki érez téged, mint senki más. Ő az, aki úgy szeret, mint senki más, és mindig veled marad, bármi történjen is. Azt mondják, semmi se tart örökké, én viszont szilárdan hiszek abban, hogy van örök szeretet."

2 megjegyzés:

  1. Na hát tessék! Meg van a negyedik tetkó is. (Jól számolom?)
    Látod, ha eljöttél volna velem kávézni, amikor hívlak, akkor talán ott most 'P' betű lenne. :P
    Viccet félretéve, gratulálok nektek még egyszer, sok sikert a közös élethez, remélem boldog vagy kedves Xéni!

    VálaszTörlés
  2. Jól számolod :) Lesz még pár, úgyhogy tarts számon! :D
    Sajnálom, elég hosszú időre foglalt vagyok. Mondjuk egy röpke életre. :P
    Köszönjük Peti kedves! :)

    VálaszTörlés

About