2012. december 19., szerda

I'm fine baby, how are you?

Sziasztok Tedwysek!
Ismét vissza Pestről, és most januárig nem is megyek. Nagyon jól telt ez a négy nap, most karácsonyoztunk anyukámmal, és Kisbogárral is sikerült találkozni, és jajj, amúgy is csodás volt a hétvége. Bár a jég....az a rohadt jég...Tudtam, hogy ezt a telet sem úszom meg zakózás nélkül, de jelentem, élek, jól vagyok, és nem tört el semmim! :D
Nos...az étrendekkel kapcsolatban. Előző bejegyzésben írtam, hogy kicsit nagy a zavar a buksiban, melyiket, miért, hogyan, ésatöbbi ésatöbbi. Azt fundáltam ki, hogy egy próbát mindegyik megér. Nagy kérdés volt, hogy mennyi legyen a próba. Elektrával azt beszéltük, hogy 2 hónap kifutási idő biztosan kell mindnek, hogy értékelhető tapasztalatokat nyerhessek. Természetesen ha útközben az egyik étrend beválna, akkor annál maradok mindenképp, mert akkor minek tovább próbálgatni. Azt hiszem, hogy a harcosok étrendjével fogok indítani. Most nekiállok utánanézni, hogyan műxik a dolog, és akkor ha ez megvan, akkor jelentkezek, mi a helyzet. Hogyan kezdem, mit csinálok, etc. Tulajdonképpen nincs vesztenivaló. A jelenlegi étrenddel tartom a súlyom. Ha nem jön össze a dolog, akkor sincs tragédia, mert az edzés kompenzálja majd.

Nos, a másik. Edzés. Írtam azt is a előző bejelentkezésben, hogy lehurrogtak a futás miatt, miért nem próbálom ki a HIIT-et címszóval. Ennek is megadom az esélyt. Úgy tűnik, így december végére lesz is valami kiforrott elképzelésem arról, mit, és hogyan szándékozom csinálni. Tehát, HIIT...ez nagy valószínűséggel futva...Fegyenc...megy továbbra is...Hatalmas sétafikák, nem hagynám abba semmi pénzért.
Leegyszerűsítve a tervek...Harcosok étrendje, HIIT, fegyenc, séta.
A pokol nem is olyan rossz hely, ha van veled egy Angyal...

Nem hat meg valahogy a karácsony téma, mármint úgy értve, nem akadályoz meg semmiben. Sem kaja-, sem edzésügyileg. Azt gondolom, hogy nekünk testformálóknak, a karácsony az egyik legjobb kifogás. Hiszen akkor nem ehetek a sütiből. És hogy fogok háromszor szedni a kajából? És akkor mindjárt szilveszter, akkor két ünnep között sem kell hajtanom magam. Így lesz a "majd hétfőtől" jelenségből "majd januártól". Pedig akkor sem lesz semmi másképp. Akkor sem lesz sem könnyebb, sem nehezebb elkezdeni. Elkezdeni. De hülye szó ez, ha rám gondolunk. :)
Nincs vesztenivaló, és sosem késő újradefiniálni az elképzeléseink, és gondolataink. Arra van az élet, hogy éljük. Szopórollerre fel! :))))
Update...Az insanityt kifelejtettem, pedig az fontos része lesz a nagy egésznek :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

About