2012. június 17., vasárnap

Új edzés, új étrend

Igen, megint váltok. Többek között erre is nagyon jó ez a blog...mármint önkontrollra. Mivel veletek is megosztottam az előző diétáim, illetve edzés terveim, így visszatudom követni, hogy mi nem volt az igazi. Márpedig valami nem volt az igazi, mert bár szépen alakul a testem, és az izomzatom is, nem a számomra megfelelő tempóban, tehát valami el van baszva. És ez tény.
Nem tudom ismeritek-e a LifeTilt-et...Lehet, hogy csúnyán kibaszok magammal, hogy a srácot reklámozom itt, ahelyett, hogy magamat reklámoznám, de ha valami jó, azt el kell ismerni. És ez a srác jó. Kurva jó.
A LifeTilt diéták egyrészt kibaszott sikeresek, másrészt egyre népszerűbbek is. Tomi (aki a blogot írja), óriás tömegeket mozgat meg, rajonganak érte a nők, és bálványozzák. Ő az, aki bárkit elküld a szó szoros értelmében a kurva anyjába, mert hiszi, hogy a nőknek ez kell, hogy végre valaki pacekba megmondja a valóságot. Nah, de a lényeg...Ő a diétáit három testalkat szerint határozza meg (endomorf, mezomorf, és ektomorf). Ez alapján írja össze nagyjából a követendő mintát. Állítólag az endomorf a legnagyobb szopás. És hát én mi másba is tartoznék...
Ezek szerint nekem az alábbi diétát kell csinálnom:


A többi testalkatra a LifeTilt oldalon megtaláljátok a mintákat, testalkat diéták nőknek címszó alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

About