2012. november 2., péntek

Six pack

No igen, a fránya has. Minden edző rémálma, és álma. 6 kocka, 8 kocka, a kockák száma már-már végtelen. És mi nők szeretjük a kockákat. Én legalábbis szeretem a kockákat. Meg persze a saját hasamon is eltudnám viselni, de jelenleg egy kockám van, viszont az jó nagy! :D


Nyah, Wade szerint ha a fent leírtakat akarod, akkor el kell felejtened mindent, amit a modern hasizomerősítő technikákról tanultál. Első körben tudatosítani kéne, hogy a kockahas mint olyan nem csak a hasról szól, hanem a derékról is. A kockahashoz hivatalosan nem nádszál vékony derék párosul, hanem egy baszom brutál erős csodaszép törzs.
Engedtessék meg, hogy példákkal vázoljam, amit faszikánk mond. Tehát hogy a derék is pokoli erős, nem csak a has...
Stalonka- Nem mai csirke, de odabasz a pocója

Bocsi, ezt megint muszáj volt. Kell-kell nekem ez a pali. Jobban mint a feliratos tükör. :D
A régimódi edzésmódszerek szerint 2, azaz kettő olyan gyakorlat van, ami kegyetlen bendőt eredményez, ez a felülés, és a lábemelés. A böriben a lábemelés népszerűbb. Mármint ezt mondja Wade. Állítólag ez sokkal természetesebb és hatékonyabb mozdulatsor. És nem utolsósorban a lábemelés függeszkedés közben lényegesen több izomcsoportot mozgat meg.
A gyakorlat egyszerűnek tűnik, de semmiképp sem könnyű. Tehát az alapgyakszi úgy néz ki, hogy függeszkedsz, és a lábaid teljesen nyújtva (térdek is nyújtva), addig emeled, amíg párhuzamos nem lesz a talajjal. Nah, ha ez ilyen egyszerű volna, akkor már mennék is szériázni, de nem. De ezért van a 10 lépés, hogy egyszer csak eljuss a tökéletes gyakorlatig.
  1. Térd felhúzás (Cél: 3x40)
  2. Térdemelés fekvésben (Cél: 3x35)
  3. Hajlított lábemelés fekvésben (Cél: 3x30)
  4. Béka lábemelés fekvésben (Cél: 3x25)
  5. Nyújtott lábemelés fekvésben (Cél: 2x20)
  6. Térdemelés függeszkedésben (Cél: 2x15)
  7. Hajlított lábemelés függeszkedésben (Cél: 2x15)
  8. Béka lábemelés függeszkedésben (Cél: 2x15)
  9. Fél nyújtott lábemelés (Cél: 2x15)
  10. Nyújtott lábemelés függeszkedésben (Legvégső próba: 2x30)
Persze felülésekkel lehet cifrázni a hatást, meg az edzéseket, Wade azonban a lábemelést emelte ki, így én is ezt osztom meg veletek, aztán majd a saját tapasztalatoknál jöhetnek az elmélkedések. :)
Egy utsó kép nektek, nem tudom emlékeztek-e, valamelyik Rocky filmben volt egy edzős jelenet, amitől kicsit leesett az állam, íme:
 Köszi, puszi, majd egyszer. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

About