2012. augusztus 4., szombat

Fighter's run

Találtam egy nagyon fasza kis versenyt, vagy franc tudja, hogy mondjam...
Fighter's run címen indítanak futásokat, de sajnos pirripócspusztakülsőn... :( Van egy kis katonai kiképzés jellege a dolognak, és azoknak nagyon tudom ajánlani, akik unják esetleg a futást, vagy monotonnak találják, mert hát lássuk be, ettől aztán tényleg izgalmas lesz. :D
Azoknak azonban, akik közelebb vannak hozzájuk, melegen ajánlom, itt van róluk egy vidi, meg egy kis bemutatkozás (forrás:http://www.fightersrun.com)


"A Figther's Run egy olyan újfajta sport, amely még nem létezett eddig Közép Európában! A verseny célja, hogy tesztelje a rugalmasságot, erőt, kitartást, a gyors döntéshozatalt váratlan és erőt próbáló helyzetekben. Szükség lesz a józan ész mellett, minden csepp erőre, találékonyságra és állati ösztönre, hogy teljesíteni lehessen ezt az extrém akadálypályát!
Extrém kihívások a ma emberének!
A mi versenyeink feszegetik a mindennapi életérzés határait, ezáltal kibillentik a versenyzőket a megszokott komfort zónájukból. A Fighter's Run verseny az átlagos hétköznapokból való kizökkentésre épül. Sokféle versenyben vehettek részt, ami kalandos, mindenki számára elérhető és teljesíthető. De ne tévesszen meg senkit a „teljesíthető” szó, mert ez az esemény kihívást jelent mindenkinek egyaránt."
5 km, 22 akadály, olyanok, mint bontott autók, sártenger, jeges konténer, szöges drótok, gumi abroncsok, szal minden, ami szem-szájnak ingere.

Btw, elkezdtem agyalni, hol, és hogyan lehetne Pesten egy hasonló pályát csinálni, de még töröm a buksit...Csak a puszta edzés és szórakozás kedvéért, nem akarom én senkinek a kenyerét lenyúlni... :) Valami erdős rész betalálna, de hogy a többi akadályt honnan szerzem be...hát passz...EGYELŐRE! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

About