2012. augusztus 13., hétfő

Tilter

Holnap végre megint RunTilt. Végre megint veletek...Úgy számolom a napokat, mintha a karácsonyt várnám. Vagy a Messiást. Vagy mittomén mit :D
Érdekes ez a LifeTilt. Magával húz, magával ránt, mert ahogy TilTomi mondaná, ez egy életforma, egy közösség. Mindennél jobb érzés, mikor mind ott vagyunk, beszélgetünk, futunk, jól érezzük magunkat. Minden hónapban egyszer. Ez a mi napunk.


Ahogy Zozó mondaná, az én különbejáratú fitspiration-öm, "rommá trappoljuk magunkat". :) De hát mind tudjuk, hogy ez nem a futásról szól. Nem CSAK a futásról. Barátságok, és szerelmek születtek a LifeTilt keretében. Bárki számára érthetetlen ez az egész. Aki nincs ott. Aki nincs velünk. Egy dolog az, hogy együtt futunk, és húzzuk egymást, így döntjük meg tiltről tiltre a saját rekordjaink, és lépjük át a saját határaink. Megint egy más dolog, és talán a legjobb része, kifáradva, izzadtan leülni 30-an a rét közepére, és csak lenni. Együtt. Olyan emberek közt, akiket szeretsz, és akik ugyanazt szeretik, amit te is szeretsz. Priceless.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

About