2012. augusztus 19., vasárnap

LifeTilt Risztov

Megint hatalmas cikk született Tilten....
Itt találjátok.
"A teljesítmény nem 2-3 vagy éppen 5 kilométer lefutásánál kezdődik és az sem teljesítmény ha kibírsz 2 kibaszott hetet édesség nélkül. Ez semmi, ez csipcsup szirupos maszlag, nem létező eredmények egy szánalmas világban. De ahogyan az eszme sem egyetemes, úgy a teljesítményt sem lehet egységesítve vizsgálni. Saját magadhoz és a képességeidhez képest egyénre bontva kell bizonyítanod, és elsősorban magadnak, mert a teljesítmény ott kezdődik, ahol te úgy érzed már nem tudsz tovább menni és összeesel a fájdalomtól. Amíg ezen a ponton megállsz és nem mész tovább, egy akarat gyenge senki vagy, és semmit nem értél el, és nagy valószínűséggel soha semmit nem is fogsz, mert tudod, ha a futópályán megállsz, akkor az életben is megfogsz, márpedig az életben még soha semmit nem értek el emberek egy helyben állva, semerre sem haladva."
Ez pedig megint arra késztet, hogy önmagamat ismételjem, és persze Sennát, nagy idők nagy tanúját:
Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni.
Itt pedig álljék egy ígéret, tőlem...de nem nektek. Magamnak. Mert megint kaptam egy löketet. Szánalmas szar alak vagyok, ha MA nem alázom be Magyarország lakosságának 96 %-át.
Mert próbák elé állítani magam jó. Mert ez kell. Mert ez a motorja az életnek, ami hajt, amiért csinálni kell. Átlépni a határaim...Mert a könnyű nap....TEGNAP VOLT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

About