2012. szeptember 11., kedd

Never close our eyes

Napi, heti, havi tervező, és edzésnapló
Kezdett hatalmas méretű káosz teremtődni az életemben, úgyhogy a mai napot rászántam ennek felszámolására. Azt tartom, hogyha egy nő gondolkodik, abból semmi jó nem sülhet ki. Ezt bizonyítandó, reggel gondolkodtam. És tényleg nem sült ki belőle semmi jó. Rájöttem, mi vár rám az elkövetkezendő 4-5 hónapban, és cseppet sem vagyok tőle elragadtatva. De teher alatt nő a pálma...
Nem csak a Challenge, ami rám vár, hanem sok minden más is, de ebbe most nem megyek bele. A lényeg, hogy hiszek benne, hogy csak szervezés és megfelelő időbeosztás kérdése az egész. Ennek okán az egész délelőttöm ráment egy rendszerezés, kategorizálás, és mindennek meg van a maga helye szarakodásra. Mert nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Megérkezett a porcképző. Elméletileg ettől várom, hogy rendbe hozza a térdem, ami marha jó volna, mert van bajom vele gazdagon, ami nem sok, de kevés... Ami a vicces az egészben, hogy bele volt dobva a csomagba 4 cuki rózsaszín kapszula. Skubizom a hátulját, az van ráírva, hogy "Lovegra". Nah mondom, ez gyanús....Gugli a barátom, rákeresek, 4 kapszula 10 rugó körül mozog, és ez lényegében a Viagra női megfelelője...Nem vagyok benne biztos, hogy értem, hogy miért kaptam, de biztos tök jó, azé' mégsem veszem be.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

About